Sunday, November 1, 2009

5 crappy points ngahaha~


Di bilik sunyi sepi, sentiasa keburingan tatkala otak jam menandakan mahu rehat sebentar di samping perot munyik2 dari tadi padahal da makan nasik dan sup ikan masakan ibunda ter'chenta. Takde keje jadi mari merapuan di blog sendiri muahaha~

1: keropok lidah
Went to Tesco, a place 4 both me n momma thinks the best, safest, nearest place to go 4 releasing tense a bit. Passing by in this one counter and saw this keropok product labeled as 'keropok lidah'.......... Urgh~ Erm, its an ordinary keropok we use to ate with nasi kerabu. But, why lidah of ol sudden? Im prefering more with the old name i guess. Keropok ikan, sounds more 'polite' tho.. Hahaa.. Keropok lidah makes me imagine that the keropok were made from lidah.. Uukhh~

2:
Membaca blog sendiri dan blog rakan2 yg byk meluah perasaan seperti sentiasa kedukaan dan seolah2 mereka sudah di'jinx' tak boley heppy utk masa yang lama. Hm, the best way to avoid ol d jinxie feelings by back to our 'basic' (anda lbey faham dari saya maksud 'basic' di sini :)..) Moga semua2 nya tenang adja, iya deh? ;)

3:
Lapa laa.. Bukan laa lapa 'giler' cume lapa nak ke arah ke'gestrik'an jer skrg neh.. Kredit tingal 4c sape yg boley di-sms? Harapan sape2 dengarlah hati ini meraung mahu ikut keluar/order pada sape2 yg mahu pegi beli fuds, isk~ :'(

4:
Ini kecintaan baru.. Sile lihat tuan puan ;)
(from left: kim jun,min ho,hyun joong & kim bum)

Ohh, so drooling for these pretty boys. ;p~ FreeLY to visit their website. Anda pasti teruja mengaum2 seperti saya, haha..Hehh, silelah kelik di sebelah ini ---> BOF ;)

5:
Yeah, masih punya megi kari berapi yg dibeli 2 bulan lepas. Mari makan megi di bulan exam~!! Heard that the effects of eating one pack of meggi may comes after 6 months. Effects including otak makin lembap, hair falling which may bring to baldness, bla3.. In one sentence, megi leads to unhealthy living.... Hmm, hmm~

Tata sume~ ;)

2 comments:

PrincessKawaii said...

boys over flower memang best. dah banyak kali ulang tgk tapi still tak boring :)

SyakieraRusli said...

yep2 ;P
mmg best,
nak carik boyfren mcm mereka,
hihi ;P